Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114
10 toffe fotolocaties voor jouw trouwfoto’s in regio Utrecht

10 toffe fotolocaties voor jouw trouwfoto’s in regio Utrecht

Het maken van een trouwreportage wil je natuurlijk op een mooie plek laten plaatsvinden. Deze foto’s zijn tenslotte hetgeen waarmee je voor altijd kunt terug denken aan de dag van je leven. Maar waar kun je romantische trouwfoto’s maken in regio Utrecht? Wij hebben een lijstje samengesteld met de tien tofste fotolocaties voor jouw trouwfoto’s in Utrecht en omstreken. Zie jij jezelf al op de foto staan langs de Utrechtse grachten of tussen de mooie bloemen in de Botanische tuinen?

Utrechtse grachten

De Utrechtse Oudegracht verdient uiteraard een plekje in deze lijst. Aan de duizend jaar oude en twee kilometer lange gracht, bevinden zich de historische gevels van huizen en allerlei prachtige bomen. Kun jij je bedenken dat sommige bomen wel tweehonderd jaar oud zijn? Daarnaast bezit de Utrechtse gracht over een schitterend stukje met oude werfkelders.

foto locatie Utrechte grachten

Henschotermeer

Middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug bevindt zich het unieke Henschotermeer. Dé plek om er even tussenuit te gaan om mooie trouwfoto’s te kunnen maken in de natuur. Maak stijlvolle foto’s bij het water, in de duinen of in het bos. Of wacht totdat de zonsondergang begint voor een bijzonder effect.

TIP: het Henschotermeer is een dagrecreatie terrein en het is niet toegestaan om, zonder ontheffing, het Henschotermeer te gebruiken voor fotoshoots.

Fotolocatie Henschotermeer

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Ben je op zoek naar een oase van rust? Net buiten de Randstad bevindt zich het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Wandel tussen de landgoederen, kastelen, de eeuwenoude bossen om een mooie trouwreportage te maken. In elke hoek word je verrast door een ander uitzicht. Op de site van het park kun je zien hoe je gemakkelijk Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug bereikt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alex Hoeksema (@jalex_h)

Botanische tuinen Universiteit Utrecht

De Botanische tuinen is een échte eyecatcher. Je vindt hier de mooiste planten van over de hele wereld. Zo vind je op en rondom het negentiende-eeuwse Fort Hoofddijk diverse tuinen met een eigen karakter. Ook hebben ze een tropische kas en vlindertuin waar je bijzondere foto’s kunt maken! Vooral in de lente en zomer komen de planten en bloemen mooi uit!

fotolocatie de botanische tuinen

De Soester Duinen

In het prachtige Soest bevindt zich de Soester Duinen. Een natuurgebied dat zich kenmerkt door omvangrijke bossen en een groot duingebied. Het is de perfecte plek om een trouwreportage te maken. Ook mooi meegenomen; de Soester Duinen kun je elke dag bezoeken. Zie jij jezelf hier al staan met het zand tussen je tenen tijdens een romantische fotoshoot?

Lage Vuursche

Het bosgebied rondom Lage Vuursche, ook wel De Vuursche genoemd, is een omgeving waar je diverse uitzichten kunt zien. In het ene gedeelte loop je door een dicht en donker dennenbos. In het andere gedeelte loop je  door een charmant open bos, waar de zon mooi door heen schijnt. Als echte natuurliefhebber kun je hier prachtige trouwreportages maken.
Meer informatie over De Vuursche kun je hier vinden.

fotolocatie lage vuursche

Pandhof van de Domkerk

Altijd al in één van de mooiste binnentuinen van Nederland een toffe fotoreportage willen maken? Bezoek dan het Pandhof van de Domkerk. Deze verborgen tuin ligt tussen de Domkerk en het Academiegebouw en geeft je een prachtig zicht op zowel de Domtoren als de kerk. TIP: de tuin is altijd kosteloos te bezoeken.

Amersfoort

Wil je liever trouwfoto’s maken in een prachtige stad waar veel te zien is? De stad Amersfoort is dan de ideale plek om naar toe te gaan. Zo bevindt zich in Amersfoort de beroemde koppelpoort, die een sprookachtige indruk achterlaat. Loop onder de koppelpoort door of langs de Amersfoortse grachten en schiet een schitterende trouwreportage.

Fotolocatie Amersfoort

Vlinderhof

In het Máximapark bevindt zich een  tuin genaamd de Vlinderhof. De Vlindertuin staat bekend om het prachtige decor van de honderd verschillende soorten bloemen en planten. Zo kan de Vlinderhof gebruikt worden voor het maken van trouwreportages. In de maanden mei tot oktober heeft de tuin de mooiste uitstraling en zijn de bloemen uitbundig in bloei. TIP: het maken van een trouwreportage in de Vlinderhof is kosteloos 
Fotolocatie Vlinderhof

Green Village

Heb je Green Village als trouwlocatie gekozen, dan kun je uiteraard ook bij ons terecht voor trouwfoto’s. Zo kun je in de grote tuin en in een bruine kroeg, de mooiste foto’s maken. Meer informatie over Green Village kun je uiteraard op onze website vinden.

Trouwfoto Green Village